LDC’s Logo

O nama

Tvrtka LDC osnovana je 2004. godine.

Ponosni smo na više od 17 godina uspješnog rada u istraživanju, edukaciji i distribuciji najboljih materijala za zaštitu i popravak knjiga. 

Kroz godine rada i upoznavanja raznih materijala, prepoznali smo jednog od pionira u proizvodnji folija za zaštitu i popravak knjiga na ekološki prihvatljiv način. To je tvrtka Pelloplast iz Finske, koja je lider na tom polju. Pri izradi zaštitnih folija koriste  isključivo visokokvalitetne zelene sirovine bez ftalata. Također koriste vlastito razvijena ljepila na bazi vode. U procesu proizvodnje ovih folija jedina emisija je vodena para!

Kvalitetu ovih proizvoda su prepoznali i naši brojni kupci u gradskim, narodnim i školskim knjižnicama, koje ih sve više koriste.

Uz Pelloplast, nudimo i proizvode za zaštitu i popravak knjiga francuskog proizvođača Eurefilm i njemačkog proizvođača Neschen.

Posebno želimo naglasiti naša sudjelovanja na brojnim radionicama u sklopu Proljetnih škola školskih knjižničara i županijskih stručnih vijeća knjižničara i individualnih edukacija.

Pored toga, uspješno sudjelujemo u stvaranju ideja za uređenje interijera knjižnica, kao i realizaciju istih. Time kroz projektiranje i izradu raznih pomagala, stalaka, nosača i držača knjiga, poboljšavamo i olakšavamo rad u knjižnici.

Uvijek smo otvoreni za vaše upite i prijedloge, koje ćemo rado s vama provesti u djelo.

Svaki artikl koji odaberete, nama dolazi kao narudžba, na koju vam šaljemo ponudu s poštarinom ili bez, ovisno o lokaciji i količini.

Adresa

LDC obrt za trgovinu, proizvodnju, usluge i prijevoz

Visočička 37, 10040 Zagreb, HR

Pogledaj adresu na karti 📍

Kontakt

Lada Janković Markušić

ladaldc@gmail.com

+385 (0)1 292 4563

Dodatne informacije

Ova stranica ne koristi kolačiće već privremeno pohranjivanje podataka, "session storage" vašeg pretraživača, za zapisivanje upita za narudžbu. Podaci se brišu kod zatvaranja prozora.

Osobne podatke iz upita za ponudu koristimo samo kako bismo vas kontaktirali u vezi vašeg upita, nigdje ih ne pohranjujemo.

Detalje o dostavi šaljemo po zaprimljenom upitu.